Dos gols en dos minuts sentencien l'Escale

NIKSIC

Dos gols en només dos minuts van matar el matx a Niksic, on es va disputar el partit de tornada de la primera ronda de la fase prèvia de l'Europa League que va enfrontar el KF Mogren i la UE Escale Santa Coloma. Al final, el 2-0 va donar el passi a la següent ronda als montenegrins, que no van tenir problemes per administrar el seu avantatge de 0-3 de l'anada.

Culafi en el minut 18 i Gluscevic en el 20 van donar per acabat el partit després d'un fort inici del Mogren que va anar a totes des del principi amb tímids intents del conjunt colomenc per arribar a l'àrea rival. Amb el 2-0 en contra es va arribar al descans en un matx amb clar color local. En la represa, però, l'Escale Santa Coloma va intentar acostar-se més al gol, tot i que sense fortuna. Ni Bernat ni Antón Codina ni Aloy, en sengles xuts, van aconseguir encertar amb els seus llançaments. Al final, 5-0 en el global.