PUBLICITAT

Joan Vinyes afronta l'última prova en 2RM amb els deures ja fets

  • Campió en la seva categoria i d'escuderies, l'andorrà corre sense pressió
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes (dreta) exhibint els dos titols amb el seu copilot, Jordi Mercader Foto: FOTOESPORT

Joan Vinyes lluirà el dorsal 1 i per tant obrirà ell la competició en el ral·li Comunitat de Madrid, en el qual l'andorrà arriba a la darrera cita del curs amb els objectius pràcticament aconseguits. Vinyes va revalidar el títol de dues rodes motrius (2RM) a Llanes i a Sierra Morena va ser determinant per decantar el Campionat d'Espanya de Marques a favor de Suzuki i perquè l'andorrà acabés en el podi final absolut.

Amb els deures ja fets el pilot andorrà va sense cap mena de pressió a la cita madrilenya. Tot i així no pensa en anar a fer turisme: «Quan competeixes sempre vols estar en posicions capdavanteres i per tant la pressió te la poses tu mateix». Sobre el recorregut, de tindrà 717,12 km., dels quals 150,19 seran de velocitat, va assenyalar: Són especials molt ràpides i que no tenen grans dificultats. Les coneixem bé, sobretot el Jarama, i com sempre estarem pendents de com es desenvolupen les coses per aprofitar qualsevol oportunitat que se'ns presenti per estar entre els millors».

Les previsions diuen que lluirà el sol tant divendres com dissabte, tot i que baixaran les temperatures. L'any passat aquesta cita va tenir un element sorpresa poc atípic: la neu. Els trams de muntanya per Somosierra va despertar ara fa un any amb una capa de blanc que per als pilots andorrans seria benvinguda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT