PUBLICITAT

La selecció vol disputar tres amistosos abans de l'Europeu

  • La Federació presenta Garrido com a tècnic nacional, amb atenció a la base
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Garrido, al centre, ahir abans de la presentació com a seleccionador Foto: ÀLEX LARA

La selecció andorrana de vòlei va presentar ahir el nou seleccionador nacional, Adrián Garrido, el qual va manifestar la seva intenció de fer créixer l'equip amb una especial atenció als jugadors juvenils, tot mantenint la base actual, a més d'aconseguir tancar tres partits amistosos –s'intentarà evitar que siguin clubs– per preparar la primera ronda del Campionat d'Europa, que es disputarà el pròxim 12 de maig en un primer partit a Andorra contra Israel, i una setmana després al país del Pròxim Orient.

Garrido agafa la selecció amb una implicació extra, ja que l'acord amb la federació és que a més tingui una especial cura amb els juvenils. «L'última generació de juvenils no és nombrosa, però sí que hi ha jugadors que són interessants i que s'han de continuar formant», va dir ahir Miki Ripoll, director tècnic de l'ens.

«Representar un país és un orgull, jo ja ho fet amb el meu però ara Andorra és el meu país», va dir ahir Garrido, que va destacar que la base del combinat serà «el primer equip» del CV Andorra, i que comptarà amb José Garcia –té el ‘sí' del lliure per a l'Europeu, però per als Jocs dels Petits Estats de Luxemburg «ja es veurà», va dir–, Xavi Borrego, Christian Salvador, Erik Olivera, a més de Xavi Folguera, que milita al Sòria d'Honor i que «ens haurà de posar el ritme de joc», segons el seleccionador, sense descartar vells valor com Ivan Lanza o fins i tot Àlex Pau. «Tenim set o vuit jugadors amb molt nivell, som competitius», va assegurar un Garrido agraït per l'oportunitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT