PUBLICITAT

El Govern aprova el conveni per a l'adequació sanitària del nou CAP d'Ordino

  • El Comú es farà càrrec de la construcció i establirà el calendari d'execució de l'obra
  • El nou equipament disposarà de tres sales de visita i un despatx per a l'assistenta social
23112011_cap_ordino
El nou equipament estarà situat a la planta baixa del nou edifici de serveis que es construirà on actualment hi ha la sala polivalent. Foto: ANA / M. C.
El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres el conveni per tirar endavant el nou Centre d'Atenció Primària d'Ordino. L'acord estableix que el Comú assumirà la construcció del centre, mentre que el Govern es farà càrrec de l'adequació de la instal·lació a nivell sanitari i social. Per aquest motiu, el pressupost del 2012 ja contempla una partida de 300.000 euros. Així, serà el Comú d'Ordino, que aprovarà el conveni aquest dijous, el que estableixi el calendari d'execució de l'obra.

El nou equipament tindrà 242 metres quadrats repartits en tres sales de visita i un despatx per l'assistenta social, i estarà situat a la planta baixa del nou edifici de serveis que es construirà on actualment hi ha la sala polivalent, sota d'una plaça pública al carrer Antoni Fiter i Rossell. Igual que les actuals instal·lacions, les noves disposaran d'un metge, una infermera, una secretària i una treballadora social.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha assegurat que el fet que el conveni s'hagi signat en període electoral ha estat simplement perquè "no s'havia pogut fer coincidir abans una sessió de Consell de Ministres amb una de Consell de Comú", i ha afegit que es tracta d'un document "que no és que surti del no res" sinó que ja es va anunciar fa setmanes i que es va començar a negociar fins i tot a la passada legislatura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT