PUBLICITAT

Petició de dos anys i mig de pena per pagar amb xecs del seu amo

C. G.
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal de Corts va processar ahir a un home acusat de cobrar xecs amb la firma del seu amo i de quedar-se diners de salaris de companys seus de feina. L'home, cuiner d'un restaurant, disposava de xecs firmats per pagar a proveïdors, però els va fer servir per anar al banc i cobrar 4.000 euros. En una segona ocasió, quan intentava cobrar-ne 17.000, el seu amo va ser avisat pel banc. Pels fets, la fiscalia va demanar dos anys i mig de presó condicional i el retorn dels 4.000 euros.

A la vista va comparèixer el propietari i dos treballadors, que al maig del 2006 van trobar a faltar 600 euros (300 cadascun) del seu salari. Quan li van preguntar al processat, que ahir no va comparèixer a la vista, aquest els va respondre que s'havia quedat els diners en concepte de manutenció (tots tres vivien a l'hotel on treballaven).

La defensa de l'acusat va manifestar que l'home no era només cuiner, sinó gerent, i que feia més hores de l'habitual, motiu pel qual havia de cobrar més. Va demanar l'absolució perquè «no es pot provar» l'estafa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT