PUBLICITAT

El Congrés de Neu tractarà del paper d'internet

  • Experts de la Xina, Corea del Sud, França, Islàndia i Sèrbia es donaran cita al Principat els dies 11 i 12 d'abril
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
El cònsol de la Massana, Josep M. Camp, presenta el Congrés a Madrid. Foto: COMÚ DE LA MASSANA

El 7è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya, que se celebrarà al Principat els dies 11 i 12 d'abril de l'any vinent sota el títol Turisme de Muntanya 2.0: estratègies d'èxit, comptarà amb experts de la Xina, Corea del Sud, França, Islàndia i Sèrbia, tal com s'ha donat a conèixer aquest dimarts durant la presentació que s'ha fet a Madrid.

Peter Keller, professor de la Universitat de Laussane i membre del Comitè Científic del Congrés Mundial, serà l'encarregat de fer la introducció al Congrés, amb una ponència titulada El turisme entre high tech i high touch. Tot seguit, i en consonància amb el títol i l'esperit d'aquest esdeveniment internacional, el consultor suïs, Laurent Vanat, presentarà l'informe sobre Turisme de Muntanya, edició 2012: El turisme de muntanya serà mundial gràcies a internet? El congrés també comptarà amb l'experta en màrqueting Tiziana Turino, de l'estació italiana de Champouluc. Turino exposarà la possibilitat de crear comunitats de visitants virtuals a partir de les comunitats reals que visiten la muntanya.

De les pàgines web en tractarà Lorenzo Cantoni, que parlarà sobre el procés pel qual passa el client, entre l'emoció inicial a l'hora de fer la reserva i la fidelització. Un altre dels eixos del congrés serà la desestacionalització del turisme. El director de l'Oficina de Turisme de Flaine, a França, exposarà les accions de promoció i informació in situ per revitalitzar el turisme d'estiu.

VALLNORD OBRIRÀ EL DIA 3 / Després d'anunciar dilluns que l'obertura de les pistes s'hauria d'ajornar, Vallnord va informar ahir que la temporada d'esquí començarà el proper 3 de desembre, coincidint amb l'inici del Pont de la Puríssima. Vallnord va explicar que, a cotes altes, els gruixos acumulats són d'entre 10 i 15 centímetres, però que les temperatures no han estat òptimes per produir neu artificial. L'estació també va indicar que informarà periòdicament els seus clients sobre l'evolució de la situació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT