PUBLICITAT

Hotels Plaza inverteix 4 milions d'euros en el Holiday Inn

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El grup hoteler Hotels Plaza Andorra va anunciar aquest dilluns l'obertura del nou hotel Holiday Inn, de cinc estrelles, sorgit de la reforma de l'antic Crowne Plaza. La reforma, que ha durat sis mesos i ha costat uns quatre milions d'euros, pretén completar l'oferta del grup amb «un establiment familiar i de negocis», segons s'informa en un comunicat emès per Hotels Plaza.

La voluntat del grup era convertir l'actual Crowne Plaza en un espai «modern i relaxant», sota el paraigua de la marca Holiday Inn. Aquesta remodelació ha comportat una inversió d'uns quatre milions d'euros i un canvi d'imatge que, finalment, haurà durat sis mesos.

El nou allotjament, situat al centre d'Andorra la Vella, compta amb 133 habitacions, de les quals vuit són suites per a nens i joves i cinc són habitacions adaptades per a minulvàlids. A més, l'hotel disposa d'un restaurant, un saló i un spa totalment renovats. El nou espai pretén oferir «el millor descans al visitant, una estada còmoda i agradable i un bon programa de fidelització», segons afirmen des d'Hotels Plaza. Holiday Inn està lligat al InterContinental Hotels Group i formarà part dels cinc establiments que conformen l'Hotels Plaza Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT