PUBLICITAT

El femení lluita a mort a Revel: dues victòries i un empat

EL PERIÒDIC
REVEL

Periodic
El conjunt andorrà va jugar contra el TCMS, el Levezou i el Revel local Foto: ROSA MARIA CARRILLO

L'oval no para i en categoria femenina el VPC també suma triomfs. No va ser una jornada rodona la del Torneig de Revel on hi van competir les dones de Wanaka Broad, perquè tot i haver dues victòries, en l'últim partit es va empatar amb el conjunt local. Però el rendiment de l'equip va ser més que notable en un torneig marcat per l'exigència física i per la capacitat de les andorranes per lluitar fins al límit per sumar.

«Les noies mai van deixar de lluitar, mai es van rendir», va dir l'entrenadora. «Tot i ser partits molt durs físicament hem sabut aguantar fins al final i mai no hem donat res per guanyat o perdut», hi va afegir la capitana de l'equip. La primera prova de tot això va ser el partit que va tancar la cita francesa contra el Revel. El conjunt amfitrió i l'andorrà van estar molt igualats durant el primer període i part del segon, però després les franceses es van avançar amb dues marques consecutives. Quan semblava tot perdut, Aina Margalef es va escapar i va reduir la diferència a una sola marca, i en l'última acció, una penalitat per part andorrana va igualar el matx a 24. El partit es va decidir als xuts a pals.

En els dos primers enfrontaments, el VPC va vèncer primer el TCMS per un contundent 25-0, mentre que en el segon va derrotar el Levezou –la pròxima cita serà a aquesta localitat francesa amb el Vallespir, el Villeunevois i el Levezou– per 29-5. L'equip va estar format per Margalef, Barjola, Moura, Gonçalves, Casanova, Olm, Escolà i Casals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT