PUBLICITAT

Dissabte serà un altre punt d'inflexió per als Isards

  • La selecció rebrà Suïssa, però al matí hi haurà reunió entre FIRA, FAR i Martí
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Des del partit contra Eslovènia que la selecció andorrana va vèncer 6-15 i que va suposar un triomf després de tota la temporada sense cap alegria per al VPC Andorra a Honor, el rugbi del país sembla que ha recuperat l'alegria. Aquesta va continuar el passat diumenge amb la primera victòria andorrana a Honor contra el Cazeres, i tot plegat hauria de mantenir-se el pròxim dissabte al Camp del Consell davant de Suïssa, en un nou partit internacional i a més contra un rival amb qui hi ha moltes històries pendents, i sobretot està en joc el lideratge del grup 2B del campionat europeu de la FIRA-AER.

Però aquest enfrontament al camp serà només la cirereta del pastís d'un dissabte carregat d'actes, ja que al matí hi haurà una important reunió entre els membres de la Federació Andorrana (FAR), el president de la FIRA-AER, Jean-Claude Baque, el director de Sevens i responsable de formació, Michelle Arpaillange, i el cap de Govern, Toni Martí. Sobre la taula, els neguits del rugbi andorrà i de la FIRA-AER per mantenir els seus drets d'ús envers el Camp del Consell i futur Estadi Nacional.

LA PRIMERA LLISTA DE BROAD / Per preparar el matx contra Suïssa, i degut a les nombroses lesions, el tècnic Michael Broad ha convocat 27 homes per entrenar. Els 22 finals es faran públics dijous a la nit. En la primera convocatòria destaquen dues novetats: Marc Arasanz i Julien Langeard.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT