Sanza segueix en forma: tercer al cross Amorós

• El Nacional de combinades de promoció suma 182 millors marques personals
S. COLOMA DE GRAMENET / andorra la v.

Marcos Sanza Foto: ÀLEX LARA

Marcos Sanza està en bona forma i ho va tornar a demostrar el passat diumenge al 40è Cross Antoni Amorós disputat a Santa Coloma de Gramenet. El corredor del CAVA Andorra va finalitzar tercer amb un temps 28min 04s, quedant-se a 21s del segon, Khalid Merroune (ADAS O Barco). El guanyador va ser Ilias Fifa (FC Barcelona), amb un temps de 27min 39s. En la classificació per equips, la victòria va ser per al club andorrà.

Aquest resultat de Sanza suposa el seu primer podi de la temporada. El corredor del CAVA va haver de lluitar en un esprint final molt llarg amb l'atleta Hamid Khabouri (CA Lloret la Selva), que va acabar en quarta posició en no poder amb l'andorrà. El ritme va ser molt alt d'inici per fer front els 9km de la distància. Un nodrit grup format per atletes magribís va tirar al principi, i d'entre ells van acabar per destacar-se Fifa i Merroune. Per darrere, Sanza i el seu company Toni Bernadó, que va acabar finalment 6è (28min 36s), van intentar mantenir el ritme de persecució i finalment van anar avançant rivals fins ser tercer i 6è, respectivament.

La presència del CAVA es va completar amb Manuel Fernandes Pita, que va finalitzar 10è (29min 18s), Jordi Royo, que va ser 27è a meta amb 31min 33s, i Yassine Raguig, 43è amb 36min 47s.

Així mateix, en la categoria júnior, en una cursa de 5km, Carles Gómez va ser 8è amb 22min 31s.

PROVES COMBINADES DE PROMOCIÓ / El passat dissabte es va disputar a l'Estadi Comunal el Campionat d'Andorra de Proves Combinades d'hivern, amb bons resultats per als joves atletes de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA): 182 millors marques personals, de les quals 104 han estat en categoria femenina, i 78 en masculina. A més, Raquel Guri va aconseguir per 9 centèssimes (9'24s) un nou rècord d'Andorra infantil a l'aire lliure en els 60 metres llisos. Les proves van estar dirigides als joves esportistes de categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.