PUBLICITAT

El sector de la construcció veu necessari implantar l'etiqueta energètica

  • La proposta s'ha posat damunt la taula durant la reunió del Fòrum Energia i Futur d'aquest dimarts
  • Enginyers i arquitectes ja han suportat una iniciativa que donaria més valor a les transaccions immobiliàries
22112011-construcciio
Obra en construcció. Foto: EL PERIÒDIC
Els agents del sector de la construcció són els que han constituït aquest dimarts el segon grup de treball del Fòrum Energia i Futur, que dilluns va començar la ronda de contactes amb els arquitectes i enginyers.

En un comunicat de premsa tramès pel Govern, dos són els aspectes destacables de la trobada. D'una banda, la implantació d'una etiqueta energètica que serveixi per classificar els edificis segons el seu comportament energètic.

Aquesta proposta, que també va ser debatuda el dilluns amb els enginyers i els arquitectes, segons va explicar el coordinador del Fòrum, Ramon Cereza, significaria un valor afegit en les transaccions immobiliàries.

D'altra banda, el sector també veu necessari el desenvolupament de la normativa perquè les obres de rehabilitació es facin amb la qualitat i control suficients.

El Fòrum Energia i Futur està en marxa des d'aquest dilluns, data en la qual va celebrar la primera de les trobades que fa amb els agents implicats en els quatre grups de treball que s'han creat: el que inclou enginyers i arquitectes; el dels representants de les mútues elèctriques; el dels importadors de carburants; i el que inclourà els sectors implicats en el món de l'edificació. L'objectiu final és el d'elaborar el llibre blanc de l'energia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT