PUBLICITAT

El River, el pitjor en triples

  • El pobre bagatge ofensiu passa factura: a l'últim partit a Àvila només es van encertar dos de 20 des dels 6,75
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pablo Sánchez, que és el rei del rebot en el River amb 38, va sumar a Àvila un triple de cinc intents Foto: ANTONIO BARTOLOMÉ

El pobre bagatge ofensiu comença a passar factura al BC River Andorra, que defensa bé, però en atac no té recursos si es mira l'ínfim encert dels seus llançadors. Des de la línia de 6,75 metres ja és el pitjor equip de la categoria, sobretot després de l'últim partit a Àvila, on va caure derrotat –segona de la temporada– i on va acabar amb uns números per fer-s'ho mirar: dos encerts de 20 intents. Un 10%. De tots els equips de LEB Plata és el més dolent en aquest sentit, amb un 27%.

El matx contra el Fontedoso Àvila –56-54, un resultat molt curt: 5-14 en el primer quart, 16-20 a la mitja part– ha posat el punt d'inflexió en l'estadística global, que deixa el River per sota de tots pel que fa als tirs de tres. Això és, evidentment, perquè els jugadors de Joan Peñarroya ho intenten molt –126 vegades en sis partits, amb només 34 dins–, però la pilota no entra. Com a dada curiosa, dir que el pròxim rival del River, l'Aguas de Sousas Ourense –divendres a les 21.00 al Poliesportiu– és el segon pitjor equip de LEB Plata en tirs de tres, amb un 29%.

UN especialista com JIMÉNEZ, 0 DE 7 / El River va fitxar pensant en les diferents parts de la pista, i en tir exterior un dels valors que va arribar va ser Edu Jiménez. El català va provar set triples a Àvila: tots aigua. És una pura i simple qüestió d'encert, que de moment no en té. Jimix en suma en tota la temporada 10 de 33. Però no és l'únic que punxa, perquè Dmitry Flis és un altre dels que bombardeja la cistella, sense trobar resposta a la seva ineficàcia: quatre de 22 en tota la temporada, i zero de dos a Àvila. Pablo Sánchez, que també s'ha convertit aquesta temporada en un dels que més ho prova des dels 6,75, està en similars circumstàncies: set de 30 en tota la campanya, i un de cinc a Àvila, on altre dels bombarders, Fede Bavosi, en va sumar un de quatre –sis de 19 en sis partits.

UN DELS EQUIPS QUE MENYS PUNTS FA/ El River és el cinquè pitjor equip en matèria ofensiva, amb 70,5 punts per partit. Pitjor que el club andorrà estan Fontedoso Àvila (70), CB Prat Joventut (69,1), Gandia Bàsquet (65,3) i Plasencia Extremadura (63,5).

EL SÈNIOR B CAU A LA NOVENA PLAÇA / La 10a jornada en la Copa Catalunya va deixar el River sènior B en la novena posició de la classificació després de caure a la pista del Baricentro Barberà per 82-79. Els andorrans sumen sis victòries i quatre derrotes, els mateixos números que el seu rival català d'aquesta darrera jornada, i CB Prat 1, Lluïsos de Gràcia i CB Grup Barna. La pròxima jornada, els andorrans reben el cuer de la categoria, el CB Viladecans-Sant Gabriel, que només ha guanyat dos partits.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT