PUBLICITAT

Navarro i Ordóñez, campions del Circuit d'Escalada 2011

  • La prova Open de Caldea tanca la cita anual amb presència internacional
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de setmana va tancar el 4rt Circuit d'Escalada Esportiva amb la disputa al rocòdrom de Caldea de la prova Open, on hi va haver força presència internacional amb majoria de francesos i catalans. La victòria de la prova escaldenca va ser per a Eugènia Navarro i Cristian Gutiérrez, mentre que a la general del Circuit, Navarro va acabar campiona absoluta, i en categoria masculina, Jordi Ordóñez.

El podi femení de la general el van completar Cristina Vilella en segona posició, i Judit Gasca en tercera. En homes, Joan Albós i Guillem Colell van acompanyar Ordóñez. En la resta de categories, en juvenil femení va vèncer Rut Casas, i en masculí Guillem Monsech; en júniors, els guanyadors van ser Paula Alsina i Noam Goldin; i en veterans, Judit Gasca i Nacho Gancedo.

El Circuit d'aquesta temporada ha comptat amb cinc proves que van començar a Ordino, seguint Encamp, Canillo, Andorra la Vella i ara Caldea a Escaldes-Engordany. Des de la FAM es destaca l'augment de la participació en categories inferiors, el que il·lusiona de cara al futur.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT