PUBLICITAT

Es confirma el títol de Vinyes en D4 al CER

  • Amb les classificacions oficials fetes públiques, la pilot és subcampiona a la Classe 1
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Una vegada fetes públiques les classificacions oficials de la Copa d'Espanya de Resistència 2011 (CER), s'ha confirmat el subcampionat d'Amàlia Vinyes a la classe 1 (categories D3 i D4) –empatada a punts amb Marc Carol i Alan Sicart–, però la pilot s'ha proclamat campiona de la D4.

Després de finalitzar la temporada de circuits, Amàlia es mostra molt satisfeta amb el resultat final encara que reconeix que ha estat un any molt dur: «És cert, en el decurs d'aquesta temporada diversos contratemps en forma de topades han marcat la nostra participació en el CER». «Els incidents del Jarama i sobretot el del Circuit de Catalunya», va continuar la pilot, «ens van deixar sense puntuar en tres carreres i això és molt difícil de contrarestar. Malgrat tot vam mantenir les opcions fins a l'última carrera, aconseguint el títol en D4 i gairebé el de Classe 1». Segons Amàlia Vinyes, ha fet «una gran temporada amb moments puntuals molt complicats».

Cal destacar que Amàlia ha aconseguit situar-se, per tercera temporada consecutiva, en el podi final de la categoria D4. En 2009 va ser tercera classificada i guanyadora en els dos següents anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT