PUBLICITAT

Detingudes dues persones per robar perfums i roba

  • Els articles robats estaven valorats en més de 2.800 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els articles robats en diversos establiments del país Foto: SFP

La Policia va detenir dijous un home i una dona, de 27 i 21 anys, no residents i nacionalitat romanesa, per sostreure perfums i roba en diversos establiments del país. Els fets es remunten a dijous al migdia quan la Policia va ser alertada per un furt en una perfumeria de l'avinguda Meritxell de la capital. Els agents desplaçats al lloc van controlar els dos joves amb dos perfums furtats dins d'una bossa condicionada per evitar els sistemes d'alarma. La mercaderia sostreta està valorada en 2.820 euros.

La investigació va permetre trobar nombrosa mercaderia, presumptament furtada, guardada en una habitació que tenien llogada en un hotel d'Andorra la Vella. Els agents van decomissar un total de 51 productes de perfumeria, cinc peces de roba, un parell de sabates i una cartera, tot amb un valor aproximat de 2.820 euros. La Policia va informar que la major part d'aquests productes havien estat inicialment identificats com a sostrets en vuit establiments comercials d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Segons les primeres investigacions, tot sembla indicar que els dos individus haurien arribat al Principat el dia 14 de novembre, allotjant-se a l'establiment hoteler i furtant des de llavors mercaderia en els diferents establiments, de manera que són persones que presumptament es dedicarien habitualment a cometre aquest tipus de delictes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT