L'Hotels Plaza remunta un 2-0 a l'Hospitalet i se situa segon

• Carlinhos dóna la tercera victòria consecutiva als andorrans quan faltaven 23 segons
L'HOSPITALET DEL LLOBREGAT

Carlinhos va completar la remuntada de l'Hotels Plaza a l'Hospitalet Foto: T. L.

Tercera victòria consecutiva de l'Hotels Plaza Andorra que deixa l'equip segon a la classificació i amb sensacions més que positives. El triomf a l'Hospitalet va ser tan treballat que els andorrans van haver de remuntar un 2-0. El gol que va donar els tres punts als tricolors va arribar a només 23 segons del final, quan Carlinhos des de l'àrea va posar la pilota allà on valia la victòria.

El conjunt local va sortir a pressionar l'equip de Xavier De la Rosa, i amb això els catalans es van trobar amb el primer gol de la tarda. Soty va perdre una pilota que l'Hospitalet va aprofitar sense que Aitor pogués fer res al xut de Dani Marín. Era el minut 12 i fins al final de la primera part el marcador no es va moure .

Va ser en la represa quan va arribar tot plegat. Als quatre minuts de reprendre el joc, Àlex Verdejo va materialitzar un contratac quan l'Hotels Plaza assumia el pes del matx i intentava l'empat. El 2-0, però, no va desanimar els homes de De la Rosa. Aquest va demanar temps mort, va canviar Paulinho per Aitor i va començar a jugar de cinc jugadors des del minut 27. La cara del matx havia canviat de manera que l'Hotels Plaza sumava dos pals d'Emil i varies rematades que ben bé podien haver acabat en gol.

Al minut 30, l'Andorra va robar una pilota i en l'atac tres contra dos Cabinho va xutar perquè el porter li parés la canonada, però Jona va recuperar la pilota i va posar el 2-1. El somni es veia prop quan just dos minuts després va ser Diego qui va agafar una pilota en el mig del camp, i la seva cavalcada va acabar amb gol per l'escaire i empat a dos. L'Hotels va continuar amb la intenció d'acabar de rematar la feina, i a 23 segons Carlinhos va posar el 2-3.