L'Andorra pateix arítmia i rep la primera derrota a casa

• Perd 1-3 amb l'Artesa de Segre a causa d'un primer temps desastrós
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Joel intenta dificultar la sortida de pilota de l'Artesa de Segre, ahir Foto: TONY LARA

Aquest Andorra pateix arrítmia des de fa cosa d'un mes. Sembla que només reacciona quan es veu contra les cordes. Ahir a Aixovall l'equip de Richard Imbernón va tornar a anar a remolc en el marcador, fruit d'una primera part desastrosa tant en joc com en plantejament, i aquesta vegada es va acabar cremant de tant jugar amb foc. En la setena jornada va acabar neutralitzant un gol en contra a la Seu, també va empatar en la vuitena a Alcarràs després d'anar perdent 2-0 i a Mollerussa la setmana passada, però aquesta vegada l'Artesa de Segre, un equip amb les idees clares, es va avançar 0-2 i no es va poder remuntar. 1-3 a Aixovall i primera derrota a casa.

Imbernón tenia a Ludo, Paredes i Jacobo de baixa, a més de Toscano tocat a la banqueta. Va plantejar un esquema amb tres defenses –3-4-3 amb fals davanter centre– i els juvenils Llanas i Marc Ferrer en l'onze inicial. El rival, però, va saber asfixiar pressionant el conjunt tricolor en la sortida de la pilota i en els primers 45 minuts només Ferrer, ja en el descompte, va xutar entre els tres pals. L'Artesa va tenir tres ocasions claríssimes i va encertar el 66% per anar al descans dominant 0-2. El primer gol el va marcar en el tercer rebuig Sergi al minut 25, després d'un xut al pal de Codina i un altre de Galceran que va salvar Emili sota pals. El segon, Jonas a plaer trencant el fora de joc i driblant Ferran Pol al 34.

En la segona part l'Andorra no va millorar en joc però sí en voluntat i jugant més amb el cor que amb el cap Maneiro va fer l'1-2 al minut 50. Quedava molt temps per endavant i l'equip d'Imbernón va deixar-se la pell per remuntar. El problema és que li faltava claredat d'idees i al final va ser l'Artesa qui va tornar a mossegar amb l'1-3. Era el minut 82 i ja no hi havia temps per més.