PUBLICITAT

Dos detinguts per robar més de 2.800 euros en perfums i roba

  • Els acusats, un home i una dona, van ser controlats dijous en una perfumeria de la capital
  • Segons la Policia, els dos individus guardaven la mercaderia furtada en una habitació d'hotel
19112011_decomis
La mercaderia furtada pels dos detinguts. Foto: POLICIA
La Policia va detenir aquest dijous un home i una dona, de 27 i 21 anys, no residents i nacionalitat romanesa, per sostreure perfums i roba en diversos establiments del país. Els fets es remunten a aquest dijous al migdia quan la Policia va ser alertada per un furt en una perfumeria de l'avinguda Meritxell de la capital. Els agents desplaçats al lloc van controlar els dos joves amb dos perfums furtats dins d'una bossa condicionada per evitar els sistemes d'alarma. La mercaderia sostreta està valorada en 2.820 euros.
La investigació va permetre trobar nombrosa mercaderia presumptament furtada guardada en una habitació que tenien llogada en un hotel d'Andorra la Vella. Els agents van decomissar 51 productes de perfumeria, cinc peces de roba, un parell de sabates i una cartera. La Policia ha informat que la major part d’aquests productes han estat inicialment identificats com a sostrets en vuit establiments comercials d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Segons les primeres investigacions, tot sembla indicar que els dos individus haurien arribat al Principat el dia 14 de novembre, allotjant-se a l’establiment hoteler i furtant des de llavors mercaderia en els diferents establiments, de manera que semblaria ser que són persones que presumptament es dedicarien habitualment a cometre aquest tipus de delictes.

Per tot plegat, els dos joves van ser detinguts i posats a disposició judicial aquest divendres

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT