PUBLICITAT

Les jornades de la SAC posen de manifest que el model esportiu necessita optimitzar recursos

  • El coordinador de l'acte explica que a Andorra hi ha unes instal·lacions esportives molt bones però amb un cost molt elevat
19112011sac
Inici de les XVII Jornades de la SAC La cultura i l'esport amb la presidenta de la societat, Àngels Mach, el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, i el coordinador de les Jornades, Francesc Poujarniscle, aquest dissabte al matí a la Llacuna. Foto: ANA / A. R.
Un centenar de persones han participat aquest dissabte a les dissetenes jornades de la Societat Andorrana de Ciències (SAC) on s'ha parlat de la cultura de l'esport. El coordinador de l'acte, Francesc Poujarniscle, ha explicat que a Andorra hi ha unes instal·lacions esportives molt bones però que tenen un cost molt elevat i en temps de crisi cal optimitzar recursos per treure'n el màxim profit. L'acte ha estat patrocinat pel Ministeri de Cultura i Crèdit Andorrà.
La sala d'actes del Centre Cultural la Llacuna ha acollit aquest dissabte 26 ponències relacionades amb l'esport. Els conferenciants, tots d'Andorra, n'han parlat des d'un punt de vista sociològic, dietètic, així com també educatiu. El coordinador de les dissetenes jornades de la Societat Andorrana de Ciències (SAC), Francesc Poujarnuscle, ha explicat a l'ANA que al llarg de les intervencions s'ha vist que calia un canvi en el model esportiu andorrà.

Poujarniscle ha indicat que "a Andorra tenim unes instal·lacions esportives molt bones però, tenen un cost desmesurat" i en temps de crisi, "cal optimitzar recursos perquè l'esport és prescindible però, pot aportar molts beneficis a la societat".

En aquest sentit, Poujarniscle, ha afirmat que "l'esport és una oportunitat per desenvolupar el país, millorar la societat i perquè tots els agents esportius siguin conscients dels seus beneficis". Amb tot, el coordinador de les jornades ha considerat que l'ideal seria poder treure el màxim profit de l'esport amb el menor cost possible.

L'acte ha estat patrocinat pel Ministeri de Cultura i Crèdit Andorrà i durant tot el dia hi han passat un centenar de persones.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT