Esteve està fent despertar el seu talent

• Obté un meritori quinzè lloc en un descens FIS a Tignes replet de corredors de Copa d'Europa
TIGNES

Els esquiadors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) comencen a posar-se al dia a nivell de competició. Aquesta ha estat la setmana del debut dels corredors de referència del Principat i per falta de ritme els resultats no han acabat de ser bons fins ahir en el descens FIS de Tignes (França).

La velocitat és el punt fort de Kevin Esteve, que amb un quinzè lloc va demostrar que comença a despertar el seu talent, el mateix que l'any passat el va fer pujar al sisè lloc dels Mundials de Garmisch en el descens de la supercombinada. Va ser un quinzè lloc, a més, en una cursa amb els primers equips de països com França, Àustria, Suïssa o Itàlia, habituals en el circuit de la Copa d'Europa. A nivell de punts en va obtenir 46,76 que estan encara lluny dels 34,30 que té actualment però les condicions actuals de la neu fa que gairebé tots els corredors obtinguin resultats per sota de les seves possibilitats. Una millor referència és la diferència entre el primer classificat. Esteve va acabar a 1,14s del guanyador, el gal Alexandre Pasquier –que ha fet 21,20 punts pels 20,40 que té actualment–, per tant no està lluny dels millors d'Europa.

Vidosa encara està lluny del seu potencial real i ahir va ser el 30è a 2,10s del primer i a 96 centèssimes del seu company de la FAE i Marc Olivras va ser el 43è a un segon de Vidosa, dos d'Esteve i tres del primer.

Segons el tècnic Fabrien Pollier: «El Kevin i el Roger han fet una cursa correcta, cada vegada van a més i la progressió és bona. El Marc va millorant però li falta confiança i estem treballant perquè la recuperi».