PUBLICITAT

L'esport centrarà les jornades del SAC

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La cultura de l'esport serà l'objecte de debat de les XVII Jornades de la Societat Andorrana de Ciències (SAC), que se celebraran demà, 19 de novembre, al Centre cultural La Llacuna d'Andorra la Vella. Francesc Poujarniscle, llicenciat en educació física i practicant d'activitats físiques i esportives, serà el coordinador de les Jornades, que compten un any més amb la col·laboració del Govern d'Andorra i de Crèdit Andorrà. Hi participaran experts professionals de l'àmbit esportiu andorrà i seran de portes obertes.

L'eix central de les Jornades d'enguany serà analitzar la direcció que està agafant el fenomen esportiu a Andorra. La cultura de l'esport està en plena expansió, sobretot en els darrers 40 anys, gràcies al foment que en fan institucions i sector científic, per una banda, i associacions, empreses esportives, institucions privades diverses i mitjans de comunicació, per l'altra. L'objectiu serà promoure un espai de debat de forma que es donin a conèixer i es potenciïn els aspectes positius de la pràctica de l'esport.

Es tracta, doncs, que aquestes Jornades serveixin com a punt de partida per a elaborar un full de ruta que orienti millor la política esportiva a Andorra.

Ponents i temes / A les Jornades hi participaran llicenciats en educació física, metges especialistes en medicina de l'esport, farmacèutics, psicòlegs, antropòlegs, organitzadors esportius, professionals de l'àmbit educatiu, esportistes i representants del Govern i d'altres

institucions públiques del Principat d'Andorra. Es tractaran temes com el valor social i educatiu de l'esport per al desenvolupament dels infants, el components integrador que té l'esport en infants amb discapacitat, els efectes positius i els riscos de l'esport, l'estat de l'esport andorrà a nivell associatiu o la situació dels esports d'alt nivell a Andorra, entre d'altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT