PUBLICITAT

Els consellers infantils volen més zones verdes

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els integrants del consell d'infants, amb els consellers i el cònsol, ahir Foto: ANA/ N. M.

El quart consell d'infants de Sant Julià de Lòria va quedar constituït ahir, amb el jurament del càrrec dels vuit consellers electes i els quatre que repeteixen de l'any passat. Entre els objectius van destacar els petits hi ha la demanda de crear zones verdes a la parròquia «per poder jugar a pilota sense que ens diguin res», i de tenir un cinema «per no haver de pujar fins a Escaldes», segons va manifestar el conseller infantil Aleix López.

Artur Homs, Òscar Cadiach, Betty Martos i Herculano José Torres, són els nens de l'escola francesa que han estat triats per formar part del consell d'infants, juntament amb Ricardo Nuno Portas i Marta Codina de l'escola andorrana, i Luis André Dos Santos i Jeremie Roger Sánchez, de l'escola espanyola. Els vuit infants que van prendre possessió dels seus càrrecs s'afegeixen a Clara Maresca i Mario Gómez, de l'escola espanyola, i Aleix López i Aina Marc, de l'escola andorrana, que segueixen de l'any passat, va informar l'ANA.

Els infants han estat triats per ser els representants de les seves escoles en aquest exercici que tal com va explicar el cònsol major de la parròquia, Josep Pintat, s'ha impulsat «de manera pedagògica, perquè els petits s'impliquin en la vida del dia a dia a la parròquia».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT