PUBLICITAT

La UEFA tranquil·litza: «Ja tenim l'avantprojecte i és una garantia»

  • «No hi haurà problema per destinar dos milions a l'Estadi d'Andorra», afirma Favre
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Midsuf i Favre ?esquerra? en una reunió al Comú de la capital, al gener Foto: TONY LARA

L'avantprojecte que va enviar dimarts el Govern a la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i que aquest rotatiu va fer públic en l'edició de dimecres ja està en mans de la UEFA.

Així ho va confirmar ahir a EL PERIÒDIC D'ANDORRA el responsable d'estadis i de desenvolupament de les federacions nacionals, Thierry Favre, el qual va manifestar: «Vaig arribar ahir [per dimecres] d'un viatge i el vaig veure, tot i que el vam rebre dimarts».

Favre va indicar que es tracta d'una «magnífica notícia» perquè la FAF tenia reservats dos milions d'euros corresponents a l'exercici 2010-2011 del programa hattrick –d'ajut a les federacions petites– que perdia si no iniciava les obres de reforma abans del setembre passat. Però gràcies a aquest document aquesta partida pressupostària es podrà mantenir en la planificació del curs 2011-2012: «Els membres del comitè del programa hattrick ens reunirem el pròxim 24 de novembre i per això necessitava rebre abans d'aquest dia l'avantprojecte del futur Estadi Nacional d'Andorra», va indicar, «i encara hem d'aprovar que mantenim els dos milions de la FAF però aquesta documentació és una garantia. Era una prioritat i agraeixo al Govern del Principat que hagin complert amb la seva paraula».

TÍPIC EN FEDERACIONS PETITES / Sobre el retard en les obres, que havien de començar a l'estiu, el responsable d'estadis de la UEFA va tranquil·litzar en dir: «Ja hem viscut situacions similars amb altres federacions i és molt normal el projectes d'aquestes dimensions per a països petits. Jo no veig com un problema que les coses s'allarguin però necessitava aquest avantprojecte perquè així tinc una prova per poder justificar-me

Favre va veure amb bons ulls les variacions que s'han produït en els darrers mesos sobre el projecte –la reforma s'anava a fer al Comunal però ara tot indica que serà al camp del Consell– en assenyalar: «Em sembla bé aquest canvi de rumb. Aquest també és un projecte interessant i tornaré a visitar Andorra abans de l'estiu per veure com va tot». Els dos milions, doncs, no perillen.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT