PUBLICITAT

Banca Privada d'Andorra adquireix el 55% d'Interdin

  • El grup està especialitzat en intermediació borsària i en ser ?broker on line'
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Una dependència de l'empresa Interdin, i el seu rètol de marca. Foto: BPA

Banca Privada d'Andorra (BPA) va formalitzar ahir la compravenda d'una participació del 55% del grup Interdin S.A., societat que encapçala Interdin Bolsa, SV, S.A., la societat de valors dedicada a la negociació i intermediació de títols. Amb uns fons propis per un valor de 18,84 milions d'euros, aquest l'any Interdin ha negociat 18.451 milions d'euros per compte de clients en renda variable espanyola i manté una quota de mercat de l'1,90% (ocupa el lloc dissetè d'un total de 61 intermediaris financers). Pel que fa a la renda fixa, l'any passat va realitzar un volum de transaccions per un valor de 4.013 milions. Interdin disposa d'oficines a Barcelona i Madrid, amb una plantilla de 58 persones.

L'operació té lloc en el marc del procés de reorganització del sector, que recomana crear estructures sòlides. Després de l'adquisició de Banco de Madrid el juliol passat, aquesta inversió representa un nou impuls per a l'expansió internacional i la consolidació de les activitats del Grup BPA a Espanya i Europa.

Interdin està especialitzada en intermediació borsària: dóna accés directe als mercats de renda variable i ofereix assessorament en distribució de renda fixa i variable.

Interdin Bolsa SVB, SAU és membre de SIBE (Sistema Espanyol d'Interconnexió Borsària), d'MEFF (Mercat Espanyol de Futurs Financers) i del Mercat de Derivats EUREX, amb seu a Frankfurt. Interdin és un dels membres més actius en instruments derivats per compte de clients del MEFF i de l'EUREX.

Interdin.com és el primer broker online espanyol en derivats per a inversors. Permet l'accés als mercats internacionals a través de la xarxa, mitjançant Internet, el telèfon mòbil, el telèfon fix o la PDA.

Els objectius de cara al futur són potenciar la presència d'Interdin en els mercats borsaris internacionals i en els mercats de futurs, reforçar Interdin.com i captar nous clients a través del Direct Market Access.

Jose Luis Díaz (Madrid, 1960), que el mes d'agost passat va ser nomenat Director General d'Interdin, continuarà en el càrrec en aquesta nova etapa.

PRIMERA OFICINA / Fundada el 1978 a Barcelona com a societat mediadora del mercat de diner (SMMD), Interdin va obrir la primera oficina a Madrid el 1980. L'any 1988 es va transformar en agència de valors. L'any 1996 van entrar a la societat la Caja de Ahorros Municipal de Burgos i la Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Ávila, posteriorment va entrar a formar part de l'accionariat la Caixa d'Estalvis del Penedès. El 1998 es va constituir Interdin Bolsa SV, membre de les borses de Madrid, Barcelona i València. Al mateix temps va crear la Consultora de Riesgos Financieros S.A., especialitzada en medició, control i gestió de riscos financers. L'any 2000 Interdin es va incorporar al mercat de derivats Eurex i el 2003 a la MEFF. L'any 2004 va llançar el primer broker online espanyol en derivats per donar resposta a la demanda cada cop més gran.

BPA i Interdin han mantingut una llarga relació professional, a través de la comercialització dels fons de la SICAV luxemburguesa BPA International Selection Fund de Banca Privada d'Andorra, que Interdin representa a Espanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT