PUBLICITAT

Els Verds volen reforçar la comunicació interna

  • Antònia Escoda revalida com a presidenta de la formació
E. A.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Escoda, amb cara de circumstàncies, la nit de les eleccions generals Foto: ÀLEX LARA

crear una xarxa de comunicació amb els militants i simpatitzants del partit i reforçar la participació «des de la base». Aquestes són algunes de les propostes de l'executiva dels Verds d'Andorra, que ahir va ser revalidada en el 4t Congrés Ordinari de la formació. Antònia Escoda repeteix com a presidenta dels Verds i Josep Mas com a vicepresident. En línies generals, la direcció del partit ha patit pocs canvis, amb un lleuger aprimament de l'estructura en favor d'una major operativitat i en paral·lel a una obertura de les reunions més polítiques i menys executives al conjunt de la militància.

«Per posar data a una reunió o a un esdeveniment concret, n'hi ha prou amb una executiva de dimensions més reduïdes», va assegurar Escoda en declaracions a EL PERIÒDIC. Ara bé, el debat polític es vol obrir a tots els militants i simpatitzants del partit. «Tenim per davant quatre anys per treballar, sense la pressió de presentar-nos a les eleccions comunals», va afegir la presidenta dels Verds. Escoda va reconèixer que tantes eleccions seguides, referint-se sobretot a les eleccions generals del 2009 i les del 2011, han desgastat l'estructura del partit, ja que la intensitat de les campanyes els ha deixat poc marge per anar definint el projecte polític i ampliar, d'aquesta manera, la seva base de militants.

COORDINAR ELS MISSATGES / Un dels objectius principals de la renovada executiva dels Verds és millorar la comunicació interna del partit. La intenció, amb paraules d'Escoda, és «coordinar» els missatges, de manera que arribin a tota la militància i aquesta se senti «més involucrada» en el projecte.

En aquests moments, els Verds d'Andorra compten amb una seixantena d'efectius. L'actual executiva pretén incentivar la participació de la militància i reforçar la presència de la formació al Principat, sense pressions electorals imminents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT