PUBLICITAT

Sopar per descobrir el maridatge amb el champagne

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El restaurant Mezza Luna acollirà, aquest dijous a les 21 hores, un sopar-conferència dirigit als amants del maridatge del champagne. Els organitzadors de l'acte, l'Hotel Carlton on està ubicat el restaurant i l'establiment +BO, han ideat un menú que combina els plats més selectes amb l'escumós de la marca Collet.

L'expert Enrique Novoa serà l'encarregat de realitzar la conferència sobre el champagne, mentre que l'àpat anirà a càrrec del xef del Mezza Luna, Nafei. A més, els assistents també podran rebre els consells del cap de sala Àlex Gasull.

El sopar s'iniciarà amb diversos aperitius, seguirà amb un menú que combinarà la carn i el peix i finalitzarà amb un postre. Tots els àpats aniran acompanyats de diverses varietats de Champagne Collet.

El sopar maridatge té un preu de 40 euros i els assistents hauran de realitzar una reserva prèvia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT