PUBLICITAT

El mercat dels Encants espera recaptar 30.000 euros

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El mercat dels Encants, ahir Foto: ANA / D.R.

unicef va obrir ahir el novè mercat dels Encants, amb el que espera recaptar prop de 30.000 euros per destinar al projecte del Camerun, on ajuden a nens orfes per culpa del virus de la sida. La directora d'Unicef Andorra, Marta Alberch, va assenyalar que en aquesta ocasió «hi ha menys material perquè falla una mica la roba», i que tot i que hi ha bastants mobles, són d'antiquaris i per tant els preus no són tan assequibles per als ciutadans i col·leccionistes particulars. Tot i així, Alberch va apuntar que hi ha molta varietat de sabates, de decoració i de joguines.

Des d'ahir i fins el proper 16 de desembre, el mercat oferirà als clients una gran varietat d'articles que s'han donat de manera altruista perquè Unicef els vengui. Aquest estarà obert de dilluns a divendres de les 11 a les 14 hores i de les 17 hores a les 20. Pel que fa als dissabtes només obrirà al matí.

Alberch va reconèixer que hi ha menys material que altres anys, i que una de les coses que ha fallat és la roba, va informar l'ANA. Indica que abans hi havia moltes botigues que donaven roba i que ara no ho fan perquè tenen els seus propis outlets. Per aquest motiu, moltes de les peces que es troben són de marca però de segona mà.

Els diners que es recaptin amb la venda dels diversos objectes donats es destinaran al projecte de la Unicef al Camerun, que consisteix en donar suport psicosocial a infants que estan orfes per culpa de la sida. L'organització humanitària té controlats més de 7.000 nens en aquesta situació, i per això els ofereixen accés a l'educació, a l'aigua potable, i ajuda a les famílies que els acullen.

DONACIÓ AL TÉLÉTHON / D'altra banda, Canillo va lliurar ahir als representants del Téléthon els diners recaptats durant la Castanyada. La recaptació es va obtenir de la venda de castanyes, a un euro la bossa. La quantitat total recaptada, tot i el mal temps de la jornada, va ser de 154 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT