PUBLICITAT

Les estacions del país aposten per fites de màxim nivell internacional

  • Grandvalira farà Copes del Món d'alpí i Km. llançat i Vallnord, la Font Blanca i la Vertical
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La Copa d'Europa femenina de Soldeu, al març d'aquest any a Soldeu. Foto: TONY LARA

Les dues estacions del país, Grandvalira i Vallnord, han configurat un calendari de competicions d'hivern en el qual hi ha una clara aposta per les fites de màxim nivell, les Copes del Món. Si Grandvalira té al febrer la d'esquí alpí femenina a Soldeu i la de Km. Llançat a Grau Roig, Vallnord ha aconseguit fer-se fort al gener amb l'esquí de muntanya mitjançant la clàssica Font Blanca d'Arcalís i la primera Vertical Race, una cursa nova en el calendari que es disputarà a Arinsal.

La resta de competicions, totes elles també de caire internacional són ja conegudes d'anys anteriors. L'estació que dirigeix Martí Rafel tornarà a acollir el Borrufa, del 23 al 26 de gener, el Vallnord Speed Contest la primera setmana de febrer i una nova edició d'El Dorado Freeride que promet, ja que ha pujat de categoria i passa de tenir tres estrelles a quatre, convertint-se un any més en un referent en l'estil lliure. Per acabar la temporada Vallnord acollirà el Philpark Pata Negra, de l'1 al 4 de març.

Pel que fa a Grandvalira el circuit del Pas tindrà l'activitat ja coneguda del trofeu Andros, d'aquí a tres setmanes, i les G.Sèries BPA, que englobarà sis proves més les G0, entre el desembre i el febrer. Al gener acollirà l'Open News School Pipe i al febrer, com a aperitiu abans de les dues Copes del Món, tindran lloc les dues tradicionals etapes de la Pirena de Soldeu (nocturna) i Grau Roig. Al març acabarà l'activitat esportiva amb el Vans Films Awards la primera setmana, el Total Fight Masters of freestyle, que es viurà en dues jornades –del 22 al 25 i del 29 a l'1 d'abril– i per acabar, el 31 de març, l'Atomic Night Fever.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT