PUBLICITAT

Vidosa salva Andorra en el segon supergegant

  • És 42è en la cursa FIS de Tignes i per contra Esteve i Oliveras són desqualificats
EL PERIÒDIC
TIGNES

Periodic
Vidosa, en el supergegant dels Mundials de Garmish 2011, al febrer Foto: FAE

Roger Vidosa va salvar l'actuació de la delegació andorrana en el segon supergegant FIS que es va disputar ahir en l'estació francesa de Tignes. El referent de l'equip masculí d'alpí va obtenir la 42a posició i 76,51 punts, un resultat bastant pitjor que el d'ahir tot i que l'entrenador, Cedric Perrinet, va assegurar: «Ha esquiat molt bé tota la part alta que era més tècnica però en el pla ha topat amb un forat i allà ha perdut un temps important».

Per contra els altres dos representants tricolors, Kevin Esteve i Mac Oliveras van ser desqualificats; el primer s'ha quedat sobre l'esquí interior i ha hagut de rotir i el segon va cometre una errada de trajectòria que el va fer sortir del traçat.

Pel fet de ser la segona cursa de la temporada Perrinet va indicar: «Han atacat més que ahir [per dimarts] i han esquiat millor però les errades es paguen. A poc a poc han d'anar trobant el ritme de competició».

Avui tots tres disputaran l'entrenament oficial de descens en la mateixa estació i Mireia Gutiérrez té fer la segona competició la setmana vinent, en dos eslàloms FIS a l'estació suïssa de Zinal, tot i que s'ha de confirmar perquè hi ha poca neu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT