PUBLICITAT

Banca Privada d'Andorra adquireix el 55% del grup Interdin

  • La societat espanyola uns fons propis per un valor de 18,84 milions d’euros
16112011_interdin
El Govern, Coalició Reformista i APC mantenen reunions previas al plé de la camara per aclarar postures i plantejar sortides a la situació actual. Foto: JOSE BLANCO
Banca Privada d’Andorra ha formalitzat aquest dimecres la compravenda d’una participació del 55% del grup Interdin S.A., societat que encapçala Interdin Bolsa, SV, S.A., la societat de valors dedicada a la negociació i intermediació de títols. Amb uns fons propis per un valor de 18,84 milions d’euros, l’any 2011 Interdin ha negociat 18.451 milions d’euros per compte de clients en renda variable espanyola i manté una quota de mercat de l’1,90% (ocupa el lloc dissetè d’un total de 61 intermediaris financers). Pel que fa a la renda fixa, l’any 2010 va realitzar un volum de transaccions per un valor de 4.013 milions.
Interdin disposa d’oficines a Barcelona i Madrid, amb una plantilla de 58 persones. Jose Luis Díaz (Madrid, 1960), que el mes d’agost passat va ser nomenat director general d’Interdin, continuarà en el càrrec en aquesta nova etapa. BPA indica que l’operació té lloc en el marc del procés de reorganització del sector, que recomana crear estructures sòlides. En aquest sentit, assenyalen que després de l’adquisició de Banco de Madrid el juliol passat, aquesta inversió representa un nou impuls per a l’expansió internacional i la consolidació de les activitats del Grup BPA a Espanya i Europa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT