PUBLICITAT

Escaldes inaugura una deixalleria a la partida d'Ensucaranes

  • Els treballs han tingut un cost de 100.000 euros i consten d'una nau de 300 m2
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Contenidors a la nova deixalleria, ahir Foto: ÀLEX LARA

Les instal·lacions de la nova deixalleria comunal d'Escaldes-Engordany, situada al polígon industrial a la partida d'Ensucaranes, a l'avinguda Pont de la Tosca s/n, ja estan en funcionament. El trasllat de la deixalleria, fins ara situada a l'avinguda del Pessebre, s'ha pogut fer gràcies a la signatura del conveni de cessió anticipada d'un propietari de la UA SUBLE 40.

La cessió consta d'uns 500 metres quadrats de terreny i la nau industrial existent. Aquesta nau, que antigament era un magatzem industrial, està formada per una planta baixa i un altell amb un total de 300 metres quadrats (160 de planta baixa i 140 d'altell).

A la planta baixa s'hi troben la zona de triatge, el local de matèries perilloses, el taller, el despatx i serveis. A la planta altell hi ha el magatzem de contenidors i la zona vestidors i dutxes. I a la zona exterior s'hi ha ubicat la premsa de cartró i la zona triatge de fusta, plàstic i ferro.

Actualment queda pendent l'entrega d'una part d'aquest terreny on s'hi ubicaran l'aparcament propi de la deixalleria i la zona de contenidors de runa. Els treballs d'adaptació de la deixalleria es van adjudicar a l'empresa Construccions Carrecedo i han tingut un cost de 100.000 euros.

Fins a l'agost, el Comú ha comptabilitzat 1.463 entrades a l'antiga deixalleria de l'avinguda del Pessebre, que van comportar 221.532 kg. de deixalles. El gener i el maig han estat els mesos amb més afluència.

D'altra banda, durant la propera setmana està previst que s'adjudiqui el projecte d'enderroc de l'antiga deixalleria de l'avinguda del Pessebre on s'hi ubicarà un aparcament d'unes 40 places d'aparcament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT