Mil participants a l'Andorra la Vella Gastronòmica
- Els organitzadors destaquen la gran valoració dels cuiners del país per part dels de fora
ESCALDES- ENGORDANY
- Un dels tallers celebrat el cap de setmana. Foto: TONY LARA
Andorra la Vella Gastronòmica, el primer congrés internacional de gastronomia celebrat al Principat, s'ha erigit com un magnífic aparador per mostrar la gran diversitat i l'altíssim nivell de la cuina i els productes del país, van assegurar els organitzadors a través d'un comunicat.
L'esdeveniment, que ha aplegat un miler d'assistents durant les tres jornades (del 13 al 15 de novembre), entre públic general i professionals de la restauració i l'hostaleria, ha apostat per donar rellevància tant als xefs andorrans més destacats del moment com a les noves promeses de la cuina nacional, en un espai comú de trobada amb figures de renom internacional.
Segons el director del congrés, Marcel Besolí, la part positiva és que s'ha establert un precedent i els cuiners andorrans han tingut una gran valoració per part dels professionals de fora. Tant és així que, de moment, han estat convidats a cuinar al Gran Hotel Royan de Lugano, a Suïssa, de la mà d'Alessio Rossi.
Per a més informació consulti l'edició en paper.