PUBLICITAT

L'escola francesa de la Massana ja té confort climàtic

  • El director del centre nega a aquest rotatiu que hi hagués cap problema
P. G.
LA MASSANA

Periodic
L'escola francesa de la Massana. Foto: TONY LARA

La ministra d'Educació i Joventut, Rosa Suñé, va ser contundent ahir explicant que els problemes de calefacció a l'escola francesa de la Massana, dels quals va informar aquest rotatiu el passat dissabte, ja estaven resolts. De fet, segons van explicar des del Govern, el mateix divendres passat la direcció del centre es va posar en contacte amb el Ministeri d'Educació «constatant que la temperatura encara se situava en determinats espais per sota de l'estàndard de confort», diu el comunicat de l'Executiu. Una afirmació que contradiu la versió del director del centre que ahir va negar que hi haguessin problemes de calefacció en l'escola.

El Ministeri d'Educació i Joventut donava ahir per resolts els problemes de climatització de l'escola francesa de la Massana. Segons fonts del Ministeri algunes aules registraven a primera hora temperatures baixes que al llarg del dia s'anaven normalitzant. Va ser el passat dimecres quan tècnics de l'Executiu , a demanda de la direcció del centre, havien intervingut el termòstat. De fet, anteriorment ja s'havien retirat mobles situats al costat dels calefactors i que interferien els circuits de calor.

El director de l'escola va contradir aquests arguments de l'Executiu a l'explicar que només hi havia problemes el primer dia després del pont de Tot Sants, i que a partir del segon dia (8 de novembre) no hi havien problemes de calefacció. Una qüestió que posa en dubte l'afirmació del Govern de què el dia 9 van anar tècnics a ajustar el termostat i el dia 11 la direcció del centre va traslladar al Ministeri d'Educació que encara hi havien aules amb una temperatura per sota del recomanat.

Els tècnics continuaran fent seguiment del termostat, perquè segons asseguren des de l'Executiu la caldera de la calefacció, que es va canviar fa dos anys, funciona correctament.

Segons va informar aquest rotatiu el passat cap de setmana des del Consell de l'École, celebrat el passat mes d'octubre, es va aprovar la instal·lació de termòmetres en les aules per comprovar la temperatura ja que l'any passat ja havien tingut problemes de calefacció, segons van assegurar representants dels pares a EL PERIÒDIC D'ANDORRA. Aquest fet va ser confirmat ahir pel mateix director, qui va dir que ho van fer com a mesura de prevenció, tot i que va continuar negant que hi haguessin problemes de calefacció. Els representants dels pares i mares dels alumnes tenien previst enviar una carta al Ministeri d'Educació per comunicar-li el problema que estaven patint els seus fills amb temperatures baixes a les aules, segons van informar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT