PUBLICITAT

Iniciats els treballs per crear el Comitè de Voluntariat

  • Andorra i Catalunya col·laboren en la formació dels tècnics de joventut
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Membres de diferents associacions i institucions reunits amb els representats del Ministeri d'Educació i Joventut. Foto: SFG

El Ministeri d'Educació i Joventut va començar dilluns els treballs per a la creació del Comitè Andorrà del Voluntariat. La ministra Roser Suñé, acompanyada del coordinador del departament de Joventut i Voluntariat, Agustí Pifarré, es van reunir amb representants d'institucions i associacions que treballen en l'àmbit del voluntariat d'àrees com la cultura, l'esport, joventut, medi ambient, benestar social, cooperació internacional i protecció civil.

El Govern va informar que durant la trobada es van constituir tres grups de treball que seran els encarregats de desenvolupar diversos aspectes de la Llei del Voluntariat i que giren al voltant de les persones, les entitats de voluntariat i la societat.

Les conclusions d'aquests grups de treball s'integraran dins del Pla Nacional de Promoció del Voluntariat, que serà l'instrument administratiu que determinarà els criteris de planificació i coordinació de les estratègies del voluntariat.

Per altra banda, els tècnics de joventut andorrans rebran formació en participació en xarxes socials, diagnosi de plans locals de joventut, camps de treball i altres projectes de política internacional. Així ho va explicar ahir el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, després de la reunió mantinguda amb Suñé, que va servir per reprendre els contactes entre ambdues administracions i per organitzar grups de treball que es reunniran quatrimestralment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT