PUBLICITAT

Conferències sobre Darwin al llibre de la SAC

  • La publicació també inclou els debats de recerca sobre el català
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Societat Andorrana de Ciències va presentar ahir la seva darrera publicació, que inclou el recull de les conferències del cicle 200 anys del naixement de Darwin, i el contingut dels quarts debats de recerca La llengua catalana i Andorra. La presidenta de la SAC, Àngels Mach, va destacar la importància de poder publicar el contingut de les conferències que se celebren perquè en quedi constància, i per això va agraïr la col·laboració de MoraBanc, del Ministeri d'Educació, del Comú d'Andorra la Vella, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de l'Institut d'Estudis Catalans, que han permès que s'editin un miler d'exemplars.

La darrera publicació de la SAC és «com dos llibres en un», segons la presidenta de la societat. La publicació és un sol volum de 373 pàgines amb dos sumaris i dues maquetacions diferents per distingir les dues parts, va informar l'ANA. Se n'han editat un miler d'exemplars, però Mach va apuntar que també es podran consultar per internet.

La ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, va manifestat la seva satisfacció per la tasca que realitza la SAC. Va apuntar que és una manera de divulgar els estudis dels usos lingüístics i les diverses investigacions que fan els andorrans dins i fora del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT