PUBLICITAT

La gestora de fons de Crèdit, a l'associació GIPS Espanya

  • L'entitat entra a una junta on hi ha BBVA i Banco Santander, entre d'altres
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vista general de Crèdit Andorrà. Foto: TONY LARA

crèdit Andorrà Asset Management, la gestora de fons d'inversió del Grup Crèdit Andorrà, ha estat admesa com a membre de la Junta directiva de la Asociación Española de Presentación de Resultados de Gestión, entitat que treballa per promoure i divulgar les normes internacionals GIPS (Global Investment Performance Standards) com a mecanisme per assolir una major transparència en el sector de la gestió d'actius. Crèdit Andorrà Asset Management és la primera gestora andorrana present al màxim òrgan directiu d'aquesta agrupació espanyola.

Des de l'entitat bancària van assenyalar ahir que l'entrada de Crèdit Andorrà Asset Management a la Junta directiva de l'Associació espanyola que promou els estàndards GIPS reafirma el compromís de l'entitat amb l'adopció i la divulgació de les normes de bon govern per al sector financer. En aquest sentit, van recordar que Crèdit Andorrà Asset Management aplica aquests estàndards de transparència en el càlcul de rendiments des de l'any 2006.

El pas dut a terme per Crèdit Andorrà Asset Management permet a l'entitat opinar i participar activament en l'associació, que agrupa gestores de primer ordre a Espanya, com ara BBVA Asset Management o Santander Asset Management. El director de Crèdit Andorrà Asset Management, Sergi Martín, va assegurar que l'entrada a la Junta directiva de la Asociación Española de Presentación de Resultados de Gestión permet ser uns participants actius en l'aplicació i la difusió d'una normativa que, de ben segur, cada cop adquirirà més importància i que esperen que sigui «majoritàriament implantada per la indústria de la gestió d'actius». «Pensem que és un valor afegit important per als nostres clients, ja que treballem per fer cada dia nous passos per garantir-los la màxima qualitat i transparència en la nostra gestió i en la informació que reben», va manifestar Martín.

PRESENT A 30 PAÏSOS / GIPS és un estàndard internacional aplicat per entitats financeres i gestores d'inversió de més de 30 països d'Amèrica del Nord i Amèrica Llatina, Europa i la regió Àsia Pacífic, a l'hora de fer públics els rendiments de les inversions.

L'adopció de les normes GIPS acredita que les entitats, que s'hi adhereixen voluntàriament, compleixen uns procediments i unes normes ètiques i homogènies en el càlcul i la forma de presentació dels resultats de la gestió, de manera que s'assegura que són equitatius i justos. Aquestes normes es caracteritzen, entre altres punts, per l'aplicació d'un procediment uniforme en el càlcul de les rendibilitats, de manera que les presentacions de les dades de les diverses gestores són homogènies i comparables internacionalment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT