PUBLICITAT

Donsion relleva Risco com a president del club Hantei

  • El nou mandatari va ser escollit en ser l'únic en presentar candidatura
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'assamablea ordinària amb Risco de cap de taula, ahir a la Sala Ferrum. Foto: ÀLEX LARA

Josep Lluís Donsion va ser escollit ahir a la nit en assamblea extraordinària a la Sala Ferrum del Centre de Congressos de la Plaça del Poble com a nou president del club Hantei, que fins ara estava dirigit per Jacint Risco.

El nou màxim mandatari, que presenta una candidatura continuista amb alguns membres de l'antiga junta també en la seva, comptarà amb Ramon Sánchez com a vice-president, Antoni Garcia com a secretari general i Xavier Barragan com a tresorer, a més de sis vocals entre els quals hi ha Jacint Risco, que s'intercanvia papers amb el nou president.

Donant compliment als estatuts tots els socis majors de 18 anys tenien dret a vot i podien presentar candidatura tancada però no van caler les urnes perquè Donsion va ser l'únic que va presentar candidatura.

Poc abans del canvi de junta directiva, l'entitat capitalina va realitzar també una assamblea ordinària en la qual es va tractar la memòria d'activitats d'aquesta temporada i el pressupost i les activitats de cara al pròxim curs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT