PUBLICITAT

Debut 'light' també per a Esteve, Vidosa i Oliveras

EL PERIÒDIC
TIGNES

Periodic
Esteve durant l'entrenament de descens dels Mundials de Garmisch-Partenkirchen, al febrer d'aquest any. Foto: EL PERIÒDIC

Si dilluns Mireia Gutiérrez va debutar en competició aquesta temporada amb un discret dotzè lloc i un abandó en un supergegant FIS a Tinges (França) avui, en el mateix escenari i en la mateixa disciplina va ser el torn de la categoria masculina amb els tres millors exponents de l'equip nacional.

L'estrena d'ells, però, també ha estat light. Kevin Esteve va ser el més destacat amb una 28a posició i 49,13 punts FIS, lluny encara dels 34.85 que té. «Ha hagut una zona en la qual no he esquiat bé», va explicar el corredor de la Federació Andorrana d'Esquí.

Roger Vidosa va quedar molt per sota del seu company, a 83 centèssimes que li van fer acabar el 48è amb 64,45 punts que tampoc milloren els 59.77 que té.

Per últim Marc Oliveras es va sortir del traçat en un supergegant que va aplegar més de cent participants i que va tenir com a guanyador el francès Alexandre Pasquier.

L'entrenador Fabien Pollier va admetre que encara els falta ritme de competició: «És una mica normal en una primera cursa i més tenint en compte que no feien una prova de velocitat des de l'estada d'Ushuaia del setembre». Segons Pollier tots tres van esquiar amb timidesa: «Els ha faltat convicció». Avui tenen l'oportunitat de millorar l'actuació en el segon supergegant a Tignes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT