PUBLICITAT

Festival golejador d'un Lusitans B que ara és més líder a la Segona Divisió

  • L'Encamp, a set punts i amb dos partits menys, l'únic que es pot apropar en la taula
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

No hi havia jornada a Primera el cap de setmana passat, però sí a Segona. Les coses no han canviat gaire en la taula després d'una vuitena jornada que deixa el Lusitans la Posa B més líder. Una golejada per 8-0 davant el cuer, la Penya Encarnada d'Andorra, el manté invicte amb 19 punts i es distancia dels seus perseguidors.

El Desigual Extremenya se situa segon aprofitant que el Pidasa Santa Coloma B tenia descans –igual que el FS la Massana–, però ara a sis punts del primer lloc a causa de l'empat (2-2) contra l'UE Santa Coloma B. Amb tot és actualment l'equip que ocupa la posició d'ascens directe, vist que els filials no poden ascendir.

L'Encamp, quart i propietari de la plaça de play-off d'ascens, és ara mateix l'únic de Segona que podria aguantar el ritme del Lusitans B. L'equip encampadà va vèncer per un clar 4-0 l'Atlètic d'Escaldes i està a set punts, però amb dos partits menys que si guanya retallaria la diferencia a un.

Destacar també la victòria per 2-5 del Casa Benfica, que es fica de ple en la lluita per les places que permeten pujar a Primera, contra el Principat B, que com la Penya Encarnada encara no ha puntuat.

El pròxim cap de setmana jugaraan Penya Encarnada-Encamp, Casa Benfica-UE Santa Coloma B, Atlètic d'Escaldes-Principat B i la Massana-Lusitans B.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT