Naturlàndia Insitu venç el Filand i és el nou líder de la Lliga LAB

L'ajustada victòria del Naturlàndia Insitu davant del Filand per 64-61 va propiciar que el conjunt de David Ramos es posés nou líder de la Lliga LAB amb tres victòries i només una derrota. Així mateix, la quarta jornada va deixar una altra notícia, i és que el BC In Principat va perdre la seva condició d'imbatut contra el BC Encamp, per un clar 59-76.

El partit entre el Naturlàndia Insitu i el Filand va ser una bogeria, ple de faltes i amb molta igualtat, tot i que el nou líder va aconseguir un màxim avantatge abans del final d'11 punts, que el Filand va reduir a tres en els últims minuts.

En el duel entre l'In Principat i l'Encamp, els encampadans van trencar la ratxa d'imbatibilitat del seu rival amb una clara victòria treballada. En les files de l'Encamp va debutar el pivot Mounir Hcini amb 12 punts en els menys de 20 minuts que va disputar.

En l'últim enfrontament de la jornada, la UE Engordany no va tenir pietat del cuer de la categoria, el CB Femení Andorra, i es va imposar per 21-106. L'Engordany és tercer a la taula.