PUBLICITAT

Mireia Gutiérrez, insatisfeta en la primera competició del curs

  • L'andorrana fa dos supergegants FIS a Tignes amb un dotzè lloc i un abandó
EL PERIÒDIC
TIGNES

Periodic
Gutiérrez a punt de travessar una porta en la Copa d'Europa del curs passat a la pista de l'Avet de Soldeu. Foto: TONY LARA

El debut en competició de Mireia Gutiérrez no ha estat per tirar cohets. Ella mateixa va acabar insatisfeta després de fer les dues primeres competicions de la temporada 2011-2012, dos supergegants FIS en l'estació francesa de Tignes.

L'esquiadora andorrana va obtenir una dotzena posició en la primera prova. 56,91 punts que va obtenir i que milloren considerablement els 75,42 amb que va finalitzar el curs passat; aquesta darrera referència, però, està també lluny dels 39,22 que va arribar a tenir en la campanya 2009-2010 i ara mateix es mou en uns números massa alts, que no tenia des del 2007. Aquesta és, sens dubte, la disciplina que menys ha treballat en les darreres campanyes. La prova d'ahir, però, demostra que torna a millorar en el supergegant ja que ha fet un resultat millor que en tot l'any passat: va fer cinc curses, amb quatre abandons i un 62,85 en la Copa d'Europa de Garmish. Malgrat tot creu que ho pot fer encara millor: «He esquiat massa rodó i m'he enganxat amb una porta», va admetre després d'acabar a 1,87s de la guanyadora, Geraldine Petit.

En la segona cursa, en la mateixa pista i amb la neu en pitjors condicions, es va sortir del recorregut: «No és el que m'esperava en la primera carrera. La neu estava tova i s'ha marcat bastant la pista en algunes portes», va argumentar.

Avui les competicions continuen a Tignes, en aquest cas amb un supergegant masculí en el qual hi hauran Roger Vidosa, Kevin Esteve i Marc Oliveras. Demà tindran descans i dijous tindran entrenament previ als descensos que faran el dissabte i diumenge.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT