PUBLICITAT

L'acte en contra del tancament del consolat, el dia 19

  • Els portuguesos estan expectants de les notícies d'Aníbal Cavaco Silva
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Plataforma contra el tancament del consolat portuguès ha traslladat al dissabte vinent a les 18 hores, la concentració a la plaça del Poble d'Andorra la Vella i que en un principi estava prevista per a demà. Segons van informar ahir des de la Plataforma, el trasllat de dia i de lloc es fa «perquè el màxim nombre de persones puguin assistir a l'acte, i alhora que ho puguin fer d'una manera més familiar. Pretenem que les famílies puguin venir amb els infants, ja que son justament elles, les principals perjudicades en tot aquest assumpte», diu el comunicat.

La comunitat portuguesa està a l'espera del retorn del president de la República de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, del seu viatge als Estats Units. Diuen estar «expectants a les notícies que ens arribin de les decisions preses durant aquesta setmana, ja que en bona mesura tindran un pes definitiu per a la conclusió final». Així mateix, estan a l'espera de rebre la data d'audiència amb Cavaco Silva per poder traslladar-li el problema personalment.

Segons expliquen des de la Plataforma en un comunicat conjunt amb el Conselleiro de les Comunitats Portugueses a Andorra, José Manuel Da silva, l'objectiu del canvi de data i lloc de la concentració és perquè «el màxim nombre de persones» pugui assistir a l'acte.

El 19 de novembre, a més, és al data d'inici de campanya electoral per als comicis comunals del 4 de desembre, per la qual cosa es preveu una àmplia assistència de representants polítics i institucionals.

Els organitzadors tenen previst repartir un pastís d'aniversari i rebosteria típica de Portugal, ja que aquest 15 de novembre és compleixen 11 anys de la presència diplomàtica portuguesa a Andorra amb l'obertura del consolat. També hi haurà diferents actuacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT