Un empat a Mollerussa que sap més bé que malament (2-2)

• L'Andorra obté un punt al camp d'un equip en hores baixes, però invicte a casa
MOLLERUSSA

Emili, en el partit contra el Juneda a Aixovall. Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra va obtenir un empat a Mollerussa (2-2), un punt que tal i com està la situació actualment al vestidor tricolor sap més bé que malament. No és que el rival, que l'any passat jugava en preferent, estigui en un bon moment perquè estava cridat a lluitar per la part alta i no li acaben d'acompanyar ni el joc ni els resultats; l'equip de Richard Imbernón, però, també està tenint problemes lluny d'Aixovall i el Mollerussa on més puntua és davant el seu públic –amb el Borges Blanques i l'Andorra és l'únic del grup 5 de la Segona Catalana que es manté invicte a casa.

Malgra tot vist el partit l'Andorra podia haver tornat amb tres punts. Va dominar de principi a fi però ha tornat a viure una situació similar que la del partit contra l'Alcarràs, en el qual l'adversari es troba amb dos gols i s'ha de remuntar. Una falta lateral i un penal per mans d'Ayala van fer pujar el 2-0 a la mitja hora de joc. Cristian va aprofitar un desentès entre el porter i un defensor dels locals per fer el 2-1 abans del descans i després de tota una segona part amb aluvió d'ocasions Emili, reubicat en la punta d'atac i amb el braçalet de capità per primer cop –Marc Pujol era baixa per lesió– va empatar de cap al minut 87.