El CV Andorra torna a perdre però tanca els dos dies amb dos punts

• Amb el cansament acumulat, els d'Hillaire cauen a Lugo de nou 3-2
LUGO

El segon partit del CV Andorra d'aquest cap de setmana es va saldar ahir amb una nova derrota per idèntic resultat que el dissabte a Almoradí. Un 3-2 que suma un altre punt per al conjunt andorrà en la visita a l'Emevé Laboratorios Nupel de Lugo, on va tenir a tir la victòria, però el cansament va passar factura.

El primer set va ser per als andorrans amb un parcial de 21-25, però en el segon els gallecs es van refer per empatar a sets amb el 25-23. El tercer parcial va caure també del costat del Laboratorios Nupel, aquesta vegada per 26-24. La lluita entre els dos equips era gran i l'Andorra, superior en el joc –en el partit de la passada setmana al Poliesportiu contra els gallecs es va imposar el conjunt andorrà per un claríssim 3-0–, feia suar al seu rival per guanyar cada punt. L'esperit guanyador dels tricolors els va mantenir amb forces per fer un quart set monumental i vèncer per 16-25, amb la qual cosa es forçava el tie break, on ara l'estat físic va marcar diferències i els gallecs es van imposar 15-10 per tancar el 3-2.

El partit d'ahir corresponia a l'11a jornada que s'hauria de disputar el 7 de gener, i es va avançar de mutu acord entre els dos clubs.