PUBLICITAT

Cues a les dues vies d'accés al país per motius diferents

  • El pont festiu a França omple els principals carrers comercials
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els cotxes i personal dels Mossos, ahir a la N-145. Foto: ANA

Les dues vies d'accés al país van registrar ahir complicacions de trànsit, però per motius diferents. Mentre pel cantó del Pas de la Casa el trànsit va ser dens per l'elevat volum de visitants –França celebrava divendres la festivitat de l'Armistici–, a la N-145 un accident causava cues. De sortida també es van registrar retencions a la frontera del Pas de la Casa entre les 15.30 hores i les 19.30 hores aproximadament, segons van informar des de l'Agència de mobilitat.

En l'accident s'hi van veure implicats dos vehicles, un Renault Kangoo amb matrícula espanyola, i un Fiat amb matrícula andorrana. Aquest darrer hauria envaït el carril contrari, segons va informar l'ANA. El xoc va causar ferides de caràcter lleu a un dels ocupants dels vehicles, que va ser atès pels serveis d'emergències desplaçats fins al lloc dels fets. El Cos dels Mossos d'Esquadra van rebre l'avís sobre les 11.40 hores.

La circulació per la N-145 en direcció a Andorra es va veure afectada per un accident entre dos vehicles a uns 500 metres de la frontera del Riu Runer. L'alta densitat de vehicles entrant al Principat i la topada van fer que des de les 12.00 hores fins passades les 13.00 hores el trànsit des de la Seu d'Urgell fins a Andorra fos molt lent i amb aturades intermitents al llarg dels 10 quilòmetres d'accés, segons es va fer ressò el portal de mobilitat del Govern.

El xoc entre els dos vehicles s'hauria produït cap a les 11.40 hores, quan el primer, per un error del conductor –segons van indicar els Mossos d'Esquadra–, hauria envaït el carril de pujada topant amb l'altre vehicle que anava en direcció al Principat.

El conductor del turisme Fiat i tres dels ocupants de la Renault Kangoo van resultar il·lesos i només un dels passatgers de la furgoneta ha hagut de ser atès per ferides lleus pels serveis sanitaris que s'havien desplaçat al lloc dels fets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT