L'Andorra perd 3-2 a Almoradí en un duel igualat, però suma un punt

• L'equip, que juga avui a Lugo, es manté segon a la classificació
ALMORADÍ

Geni Da Silva. Foto: ÀLEX LARA

El CV Andorra va perdre ahir el seu segon partit de la temporada, però ho va fer sumant un punt segons la nova normativa de la Superlliga 2 –ja hi funcionava a la Superlliga– en què una derrota per 3-2 significa un punt. D'aquesta manera, els andorrans, que van caure 3-2 ahir a Almoradí, es mantenen segons en la classificació.

L'equip de Lluís Hillaire va donar la cara durant tot el matx, amb una intensitat que va obligar els locals a treballar de valent per guanyar cada punt. L'Andorra va forçar la màquina en el primer set i es va imposar. El 0-1 permetia pensar en la victòria, i més després que en el segon set la igualtat va ser tan gran que el marcador va marxar fins el 32-34 , amb triomf dels andorrans. El 0-2 deixava el matx en safata als homes d'Hillaire, però a partir d'aquí el cansament va fer mal i si en el tercer set l'Almoadí es va imposar per 28-26, també igualat, en el quart la igualada a dos sets amb el 25-22 per als locals deixava tot en un ay. De fet, en el cinquè tot va caure de costat alacantí am bun 15-12 que deixava el 3-2 en el marcador. El CV Andorra sumava un punt i viatjava ahir a Lugo per jugar avui.