PUBLICITAT

El triomf a Mollerussa és obligatori

  • El FC Andorra visita la pista d'un equip de la zona baixa que només ha guanyat dos partits
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de setmana esportiu es tanca amb dues cites dels esports d'equip, una a Mollerussa amb el FC Andorra, i l'altra a casa amb la quarta jornada de la lliga LAB de bàsquet.

Sumar a Mollerussa els tres punts és una obligació per al FC Andorra, que no pot deixar escapar l'oportunitat de mantenir el ritme dels primers, Cervera i Agramunt, amb tres punts més que els andorrans, i ni molt menys deixar que d'altres com Borges Blanques, Organyà o Artesa de Segre el sobrepassin. El conjunt andorrà suma 17 punts i està en aquests estranys moments de la temporada en què una derrota fa més mal que mai, perquè si la resta sumen, tu els veus marxar.

El FC Andorra arriba a aquest matx després de vèncer el passat dissabte a Aixovall el Tremp per 3-2, en un matx en què es va veure un bon plantejament, però on es va acabar demanant l'hora. El Mollerussa, més modest, no va passar de l'empat a dos gols en la seva visita a la Seu d'Urgell. El partit, a les 16.00.

La quarta jornada de la lliga LAB enfronta a les 15.00 el BC In Principat i el B52 Bàsquet, a les 16.30 el Bàsquet Femení Andorra i el BC Encamp, i a les 18.00 el Filand contra l'UE Engordany.L'In Principat és l'actual líder de la competició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT