La sub-21 rep una altra golejada a Montenegro

• Els balcànics s'avancen amb dos gols en els primers nou minuts i guanyen 4-0
NIKSIC

Justo Ruiz. Foto: TONY LARA

Les seleccions nacionals d'Andorra, en qualsevol categoria, no es poden permetre de cap manera rebre gols aviat, perquè llavors estan perduts. Això li va passar ahir a la sub-21 de Justo Ruiz a Niksic contra Montenegro en el partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa de la categoria. En els primers nou minuts, la tricolor va rebre dos gols en contra i pràcticament allà va acabar tot.

Als set minuts de joc Ermin Alic obria el marcador per al conjunt balcànic, i el seu gol queia com una gerra d'aigua freda en l'equip de Justo, que als dos minuts en va rebre un segon gol que gairebé deixava sentenciat l'enfrontament. Era el minut 9 i Stefan Mugosa n'era l'autor.

Però les males notícies van acompanyades d'altres encara pitjors, i així en el minut 22 Josep Vall rebia la targeta vermella directa, amb la qual cosa el partit agafava el camí de la desgràcia per als andorrans. Amb tot, el conjunt local no va aconseguir augmentar la seva renda gràcies a l'intens treball defensiu de tot l'equip nacional, que intentava tancar el pas als forts jugadors montenegrins. A la mitja part el marcador va quedar intacte amb el 2-0 i amb les sensacions contradictòries de pensar que va ser massa aviat per rebre tan càstig.

A la represa, Montenegro va tornar, però, a mostrar-se incisiva, i així en el minut 51 Stefan Nikolic posava el 3-0 en el marcador. Res no s'havfia de perdre ja perquè les naus estaven enfonsades, així que Andorra va intentar fer el seu joc i defensar-se com podia. Amb tot, una quarta diana va caure, ara al minut 70, obra de Marko Vukcevic.

Amb aquest resultat, la sub-21 suma una altra golejada en contra, que fan que sigui a la classificació no només últim, sinó amb cap gol a favor i 19 en contra en els quatre partits que ha disputat fins ara.