PUBLICITAT

Naudi critica la mesura de retallada de personal a la tele

  • El president del PS es va reunir ahir amb el delegat de personal de RTVA
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Víctor Naudi, David Borras i carles Arroyo, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

El president del PS, Víctor Naudi, es va mostrar contrari ahir a la mesura de retallada de personal que preveu adoptar RTVA, perquè «es vol portar a terme sense cap mena de consens ni de diàleg amb la representació del personal i perquè no es basa en cap projecte referent al model de televisió que es vol seguir». Així ho va expressar ahir en una reunió convocada per ell i per David Borràs, amb el delegat de personal de RTVA, Carles Arroyo.

Partidari de conservar un tipus de televisió pública, Naudi també entén que es imprescindible definir el model a seguir, i en conseqüència, adoptar les mesures oportunes per reduir el dèficit i buscar la fórmula de finançament més adequada. Per tant, va assegurar, «aquesta retallada no és procedent». Per la seva part, i entre altres qüestions, el delegat del personal de RTVASA va expressar el neguit i la difícil situació que està patint el personal aquests dies i va dir que és urgent que es donin a conèixer quines són exactament les persones que es volen acomiadar.

Davant de la informació publicada els últims dies als mitjans de comunicació sobre el proper acomidament de 18 persones, el partit ha volgut conéixer de primera mà la situació que està vivint aquests dies el personal de l'ens parapúblic i donar el seu suport i opinió al respecte, segons van explicar en un comunicat ahir a la tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT