PUBLICITAT

Incident de nul·litat al TSJ contra la sentència de Besson

  • La parapública vol esgotar totes les víes per evitar pagar a l'exdirector
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

RTVA va presentar ahir davant el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) un incident de nul·litat contra la sentència del mateix tribunal que la condemna a pagar 216.500 euros a l'anterior director executiu, Joan Besson, per acomiadament improcedent.

La parapública va acomiadar Joan Besson fa dos anys, en la legislatura de Jaume Bartumeu, argumentant fallida tècnica. El director executiu, que havia subscrit un contracte blindat amb el Govern d'Albert Pintat, va portar l'afer a la Batllia i aquesta va sentenciar que no es podia acomiadar Besson per motius econòmics ja que tenia un contracte de cinc anys i no indefinit. Per tant, RTVASA no podia estalviar-se la indemnització en el moment de l'acomiadament, una indemnització que en el contracte de Besson estava fixada en una vegada i mitja tots els sous que quedaven pendents, xifra que ascendeix a 216.500 euros.

El recurs posterior d'RTVASA al TSJ tampoc va prosperar. Ara, l'ens ha presentat un incident de nul·litat de la sentència dictada pel TSJ fa quinze dies. Es tracta d'un pas jurídic per poder posteriorment presentar recurs d'empara davant del Constitucional. Fonts de la parapública van explicar que tot i «les escasses possibilitats» que hi veuen en què pugui prosperar l'incident de nul·litat «mirem d'esgotar totes les vies en defensa del diner públic», informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT